2013. május 9., csütörtök

Hazafelé

Tömören: A Spirittel nem utazunk többet, de legalább adtak Fort Lauderdale-ben egy szobát a Hiltonban, aztán meg felkerekedtünk, és elmentünk egy kisbusszal a közeli Miami Beach-re, ahol a helyzet változatlan 2005 óta, még mindig a legkirályabb party-város a világon! Kb három óránk volt ott, aztán este át Nyunyiba, ahol megnéztük viszonylag sok mindent 2 nap alatt, még új dolgokat is (Pl. Washington sq park, ahol a Jóbarátok kezdődik, One World Trade Center), meg elmentünk megnézni az Avenue Q musicalt egy nagyon trendi off Broadway színházba, ami nagyon szórakoztató volt. Hazafelé London, Bécsen és Ménfőcsanakon keresztül jöttünk, nem volt rövid, de kibírható, főleg a hazai koszt segített a végén :) Még jobb lett volna, ha nem egy kövér ember ül mellettem, aki átlógott hozzám eléggé a NYC-LON viszonylaton...
Még nagyon-nagyon sok király kép van, azokkal igyekszem nem egy évet várni, mint legutóbb :) hanem kirakom őket nemsokára.

Lezárásként egy jellemző eset: bejöttem reggel 8-ra dolgozni, hogy a kilenc órás, elég fontos meeting előtt felkészüljek. Aztán kiderült, hogy a telefon, amin a meghívót olvastam, keleti parti idő szerint értette a reggel kilenc órát, úgyhogy csak délután 3-kor lesz a megbeszélés. :)

Na, jelentkezem majd a képekkel, csumpi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése