2013. április 18., csütörtök

Alvás helyett

Nincs kedvem aludni, fél óra múlva úgyis kelni kell, meg több mint egyet már aludtam is, úgyhogy itt van még egy kis info:
-A British Airways tényleg elszállítja a deszkákat, de csak akkor ingyen, ha más bőröndöd nincs :). Amúgy még így is bőven ők a legolcsóbbak - 45 euró :)
-London előtt tettünk nem egy, hanem két hurkot (nem Hurkót!!), feltételezésemmel ellentétben nem azért, hogy a kényszerleszállásnál minél kevesebb nafta legyen a szárnyakban, a tűzgolyóvá alakulást mellőzendő.


-Láttunk igazi Concorde-ot, juhuuu :) sajna fotó nincs :(
-Nyunyiba Boeing 747-essel jöttünk, és voltam a pilótafülkében - a kapitány bocsánat kért, hogy már kikapcsolta a műszereket, és így már nem olyan érdekes. :)


-megérkezett Csábó is Sydneyből, 3 perccel később mentünk welcome drinkért :) 3 éve nem találkoztunk, van mit pótolni! Ő marad még egy napot, úgyhogy gyorsan összeállítottam neki egy 1 napos NYC túrát (nem volt könnyű :)
-Találkoztunk Jenes Attiláékkal, és ettünk-ittunk egy jót, közben igen jól mulattunk


-megérkezett Atilláékhoz az új GoProm is, amit rendeltem, négy nap késéssel - az utolsó pillanatban, hogy még pont el tudjuk vinni CR-ba - juhuuuu! :)

- mobilról, azér ilyen

3 megjegyzés:

  1. Húú, ez már most nagyon izgi...csak úgy isszuk a szavakat :) DejóóNekteek! ;)

    VálaszTörlés
  2. Milyen volt a pilotafulke? Nem hiszem el h bekeredzkedtel! Megerkeztunk! Laww

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy tetszik Kriszta, igyekszünk fönntartani a feszkót! :)
    Swee'ie ez a névtelen ez te vagy? Mert akkor örülök, hogy megkérkeztél! :D

    VálaszTörlés